AFD Finance uzupełnia kompetencje AFD Interiors o szerokie kontakty w branży finansowej.Naszym podstawowym celem jest dostarczenie kompleksowej usługi związanej z możliwością pozyskania przez Państwa finansowania na produkty wykorzystywane nie tylko podczas budowy czy remontu ale także na zakup samochodów, maszyn, urządzeń, linii technologicznych itp.

Efektywność naszych działań umożliwia ponad 14 letnie doświadczenie mojego męża Pawła Drożdża w zarządzaniu i sprzedaży kredytów które zdobył pracujac w dwóch największych bankach działających na rynku polskim.

Co oferujemy?
  • zakup materiałów wyposażenia wnętrz dzięki naszej pomocy po preferencyjnych cenach
  • leasing operacyjny i finansowy zarówno w złotówkach jak i walucie zagranicznej na wszelkiego rodzaju środki trwałe: budynki , maszyny i urządzenia, środki transportu i wyposażenie.
  • kredyty zabezpieczone hipoteką na zakup domu, działki budowlanej, mieszkania, a także na każdy dowolny cel np. spłata kredytu hipotecznego w innym banku, spłata innych zobowiązań kredytowych.

Pracujemy nad kolejnymi obszarami, w których będziemy mogli Państwu pomóc w uzyskaniu finansowania. Oferowane przez nas usługi są nie tylko na najwyższym poziomie, ale także bardzo konkurencyjne cenowo.

Zapraszamy do kontaktu. Na pewno zaproponujemy optymalne rozwiązania.