MARIAŻ SZTUKI Z UŻYTECZNOŚCIĄ

Nazywam się Aleksandra Felska-Drożdż. Jestem absolwentką Wydziału Architektury Wnętrz Gdańskiej Akademii Sztuk Pięknych. Projektowaniem wnętrz zajmuję się od 1997 roku.

Prowadząc firmę AFD Interiors realizuję projekty obejmujące zarówno pojedyńcze pomieszczenia (kuchnie, łazienki, salony) przez kompleksowe projekty mieszkań, apartamentów i domów aż po duże obiekty użyteczności publicznej. Realizując każdy z projektów materializuję Państwa wizje i marzenia idealnego wnętrza. Każde zlecenie traktuję indywidualnie i poprzedzam je długą rozmową z inwestorem oraz dokładną analizą jego upodobań i wymagań. W swojej pracy kieruję się zasadą, że projekt powinien być atrakcyjny wizualnie, funkcjonalny, spełniający wymogi inwestora, zamykający się w zaplanowanym budżecie i realizowany w przewidzianym czasie. Nowoczesna organizacja firmy AFD Interiors umożliwia realizowanie zleceń na terenie całego kraju, a większość kontaktów może odbywać się drogą elektroniczną. Zapraszam do zapoznania się z wybranymi przykładami realizacji moich projektów.